Colin Sal

  • Tennistrainer A/B/C licentie
  • Assistent-bondscoach rolstoeltennis
  • Tenniscoach
  • Hoofdtrainer A.L.T.C. De Algemene

WIE IS COLIN?

In zijn rol als tennistrainer ziet Colin wat een ieders persoonlijke kwaliteiten zijn, die hij benut om zijn leerlingen het beste tennis te laten spelen, ongeacht leeftijd en niveau. Groeien én plezier behouden: dat is zijn doel. 

Van jongs af aan houdt Colin zich intensief bezig met tennis; op zijn 13e begon hij al met tennisles geven. De opleiding Sport & Bewegen was dan ook een logische vervolgstap.

Colin heeft sindsdien in veel verschillende facetten van het tennis ervaring opgedaan. Zo heeft hij professioneel rolstoeltennister Michaëla Spaanstra een jaar begeleid, is hij twee keer als jeugdcoach mee geweest naar de World Team Cup Rolstoeltennis en werkte hij als assistent-bondscoach (jeugd-)rolstoeltennis bij de KNLTB. Al deze ervaringen maken hem een veelzijdige tennistrainer met uitgebreide kennis over de sport.

Al 8 jaar is Colin hoofdtrainer bij A.L.T.C. de Algemene, waar hij met veel plezier elke dag op de baan staat. In de afgelopen jaren heeft hij zijn team van trainers uitgebreid en is het nu ook mogelijk voor de jeugd om te komen lessen.

René Gorter

  • Tennistrainer A/B/C licentie
  • Tennis Coach
  • Trainer A.L.T.C. De Algemene

WIE IS RENÉ?

Al vanaf zijn negentiende is René bezig met lesgeven, wat hij met veel liefde en passie doet. Naast het aanleren en verbeteren van technieken bij spelers van alle niveaus, houdt hij van een persoonlijke aanpak – er valt altijd wel wat te lachen met René.

Sinds zijn zesde speelt René al tennis. Hij heeft de hele jeugdopleiding van de KNLTB doorlopen en is twee keer jeugdkampioen van Nederland geweest. Na twee jaar fulltime getennist te hebben door heel Europa, heeft hij zich op het lesgeven gestort.

Begonnen met lesgeven in Amsterdam, eindigde hij met lesgeven in Hilversum  waar hij inmiddels al lange tijd een eigen tennisschool heeft. Daar is hij twee keer als coach landskampioen geworden met een eredivisie team. 

Desondanks bleef Amsterdam altijd zijn interesse behouden en zodoende greep hij de kans om bij Coach Tennis Academy te trainen met beide handen aan.