Colin Sal

  • Tennis trainer A & B & C - Licentie
  • Assistant-bondscoach rolstoeltennis
  • Tennis Coach
  • Hoofd Trainer A.L.T.C. De Algemene

WIE IS COLIN?

Het is Colin zijn doel om iedereen op een persoonlijke manier te begeleiden. Dit past hij vooral toe in zijn werk als eigenaar  van Coach Tennis Academy. Colin wil ieders kwaliteiten benutten en mensen, ongeacht leeftijd en niveau, hun beste tennis laten spelen. Plezier en het behouden hiervan speelt hierin een belangrijke rol!

Sinds hij 4 is houdt Colin zich intensief bezig met tennis. Op 13 jarige leeftijd begon Colin met lesgeven onder begeleiding van voormalig trainster Wilma Bosma. En op zijn 16e begon hij met de opleiding Sport & Bewegen in Alkmaar welke hij op zijn 19de afrondde. In de tussentijd haalde hij zijn tennislicentie A bij Ronald van der Horst in Alkmaar en zijn tennis-licentie B bij de KNLTB opleiding te Vleuten de Meern. In de tijd dat hij bij de KNLTB speelde, wist hij zeker dat hij van sport zijn werk zou gaan maken; van passie naar baan!

In 2016 was Colin privé coach van professioneel rolstoeltennisspeelster Michaëla Spaanstra. In 2017 ging hij als jeugd coach mee naar de world team cup rolstoeltennis in Sardinië en in 2018 naar Apeldoorn. Daarnaast is Colin hoofdtrainer bij A.L.T.C. de Algemene in Amsterdam en kun je hem vinden in Almere/Valkenswaard waar hij werkt als assistent-bondscoach (jeugd-)rolstoeltennis.

2019 heeft Colin zich vooral bezig gehouden met de ontwikkeling van de jeugd rolstoel spelers bij de Knltb. en is in maart de opleiding voor C lienctie leraar begonnen. en daarnaast zijn rol als hoofdtrainer van de Algemene werd uit gaan breiden met werkzaamheden.

Colin is nu in het bezit van zijn C licentie en is tevens erkend HBO niveau.

Rene Gorter

  • Tennis trainer A & B & C - Licentie
  • Tennis Coach
  • Trainer A.L.T.C. De Algemene

WIE IS RENÉ?

Ik ben René Gorter en komend seizoen de nieuwe trainer van Coach Tennis Academy op de vereniging van A.L.T.C de algemene.

In dit stukje zal ik me voorstellen en wat dingen vertellen wat ik zoal gedaan heb en nog doe.

Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam West en mijn hele leven heeft eigenlijk in het teken van tennis gestaan. Ik ben op mijn 6e begonnen met spelen bij TC Slotervaart en op mijn 11e ben ik gaan spelen bij Popeye Gold Star. Daar heb ik lang gespeeld en de hele jeugd opleiding van de KNLTB doorlopen. In die periode ben ik twee maal jeugd kampioen van Nederland geweest en met mijn competitie team twee maal de eredivisie gewonnen.

Na mijn schooltijd heb ik 2 jaar fulltime getennist en Europa door gereisd om toernooien te spelen. Op mijn negentiende ben ik daar door omstandigheden mee gestopt en heb ik me op het lesgeven gestort wat ik nu nog steeds met veel liefde en passie doe.

Ik ben begonnen met lesgeven bij TC Amsterdam en na een aantal omzwervingen ben ik terecht gekomen bij Tulip Tennis Center te Hilversum, daar heb ik al lang een eigen Tennisschool. Ik heb in die tijd ook al mijn diploma’s gehaald en zodoende ben ik C-coach. Tijdens mijn periode daar heb ik het genoegen gehad een eredivisie team 4 jaar te coachen waarvan we twee maal landskampioen werden.

Maar bij mij bleef Amsterdam toch trekken en via Colin kreeg ik de kans om weer iets te gaan doen in Amsterdam.

Ik hoop dat we een leuk en sportief seizoen ervan maken en dat ik jullie nog veel kan leren en nog enthousiaster kan maken voor het leuke spelletje wat tennis is.

Hoop de meeste snel te zien op de baan als ook de omstandigheden weer wat normaler zijn.

René Gorter

Nick Heemskerk

  • Tennis trainer A & B - Licentie
  • Tennis Coach
  • Trainer A.L.T.C. De Algemene

WIE IS NICK?

Beste tennissers,

Mijn naam is Nick Heemskerk, 29 jaar en alweer 10 jaar aan het genieten van het lesgeven.

Na het behalen van mijn A-licentie heb ik ervoor gekozen om ook voor mijn B-licentie te gaan en met succes. Door beide licenties met veel energie en passie te volgen en te behalen slaagde ik voor de opleiding Sport & Bewegen (CIOS). Door deze opleiding behaalde ik ook andere licenties zoals fitness coach A en loop en conditietrainer.

Hierna heb ik een redelijk logisch vervolg gemaakt door de opleiding Sport Management & Ondernemen te gaan volgen en deze heb ik in 2016 afgerond.
Ik beschrijf mezelf als een enthousiaste trainer vol passie voor de sport die probeert door middel van kleine aanpassingen het hoogst haalbare uit een speler te halen.