Inschrijving zomer jeugd 2024 is nu open.

Willen jouw kinderen ook net zo goed worden als Iga Swiatek en Carlos Alcaraz? Laat ze dan lessen bij Coach Tennis Academy!

Iedereen is welkom bij ons. We passen de lessen aan op het niveau van de spelers en houden rekening met de individuele doelen.

SOORT LESSEN

Het is mogelijk om groeps-, duo-, of privélessen te volgen bij ons. 

De groepslessen duren 60 minuten en bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 kinderen. De leeftijdsindeling is als volgt: 4-6 jaar, 6-8 jaar, 9-12 jaar, 12-14 jaar, 14-16 jaar en jong volwassenen.

Duolessen duren 60 minuten en privélessen 50 minuten.

WANNEER

Elke dag van 12.00 – 17.00 uur worden er lessen gegeven. Op het inschrijfformulier kun je voorkeursdagen en tijden doorgeven. Er wordt zo veel mogelijk geprobeerd hier rekening mee te houden.

WAAR

De lessen vinden plaats op het tennispark van A.L.T.C. de Algemene, IJsbaanpad 45 te Amsterdam. De all weather banen van A.L.T.C. de Algemene maken het mogelijk om jaarrond te kunnen tennissen, tenzij de weersomstandigheden dit niet toelaten.

LIDMAATSCHAP

Om te kunnen lessen bij Coach Tennis Academy is lidmaatschap bij A.L.T.C. de Algemene noodzakelijk. Neem hier contact op met de club als je nog geen lid bent en meer informatie wil of schrijf je gelijk in via deze link. 

AL LID & EEN COACH TENNIS ACADEMY ACCOUNT

Dan kun je jouw kind hieronder gelijk inschrijven voor het gewenste aantal lessen en de specifieke lesvorm. Let op: bij de groepslessen kun je kiezen tussen 4 of 8 deelnemers. Als er geen voorkeur is, kies dan altijd voor 8 deelnemers.

INLOGGEN.