F.A.Q.

De lessen proberen wij zoveel mogelijk in volledigheid te geven.
Afgelopen jaar(2020) hebben wij al onze lessen kunnen geven.
Wel in een andere indeling dan soms verwacht word vanwege de richtlijnen van het RIVM.
Zo hebben we afgelopen winter periode de lessen met 2 deelnemers per baan gegeven, dit houd in dat de groep van 4 gesplitst word en om de wek les heeft! Deze belasting is het zelfde als elke week les met 4, echter is het natuurlijk jammer dat je dan niet elke week les hebt. Maar wel meer aandacht krijgt in de les.

Voor het volgen van lessen over het gehele jaar is het verplicht om een lidmaatschap te hebben. bij de algemene dient u volledige lid te zijn als je in de zomer les wilt hebben. voor de winter hebben ze eventueel een winter lidmaatschap. Dit kunt u vinden op de website van de algemene. Bij de algemene kunt u vrijspelen naast de lessen gedurende het lidmaatschap.

Dit kunt u doen bij de A.L.T.C. de algemene via de website.

De kosten voor een losse les of cyclus kunt u vinden op de website onder het kopje inschrijven.

De lessen worden samengesteld naar aanleiding van de aanmeldingen. Denkend aan niveau leeftijd beschikbaarheid en binnenkomst van aanmeldingen en voorkeur tennispartners.

Deze wordt bekend gemaakt 2 weken voor aanvang lessen.

Er worden geen garanties afgegeven voor plaatsing van de lessen, echter kan het helpen door meerdere mogelijkheden op te geven zoals dagen en tijden op het inschrijfformulier om zo uw plaatsing te vergroten.

De lessen worden in twee seizoen gegeven het zomer en winter seizoen. Deze lopen van zomer; maart t/m juli en winter; september tot en met januari. Dit hebben wij bewust gekozen zodat er geen zomervakantie tussen de lessen valt en u geen 6 weken vrij heeft en dan nog 2 lessen moet volgen.
Het winter seizoen start meteen na de zomervakantie. Voor de jeugd is dit anders bepaald.

Onze lessen worden gegeven om all-weather banen. Dus u kunt ervanuit gaan dat de lessen altijd doorgaan. Er zal wellicht een situatie voordoen dat er geen les gegeven kan worden dan word u op de hoogte gebracht door een van onze leraren via de whats app of tekst bericht.

Via onze nieuwsbrief kunt u zich aanmelden en zo op de hoogte te blijven van inschrijven voor de lessen. De inschrijving gaat voor de zomer open in de tweede week januari. En de winter gaat open in eind juli/begin augustus.

Coach Tennis Aacademy is ontstaan en opgericht door Colin Sal. De gedachte is om tijdens de lessen ook een rol van coach te zijn zodat iedereen die de baan op komt zich te kunnen verbeteren met niet alle op tennis gebeid maar ook op mentaal vlak beter word. Wij zien een tennisles niet als een uurtje de les verzorgen, we vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt. Zo leert u meer en bouwen we een relatie op. het zijn van een persoon in de les is meer gewaardeerd dan dat u een nummer voor ons bent. De kwaliteit proberen we op deze manier hoog te houden.

U kunt ons ten alle tijden een mail sturen, bellen kan ook tenzij er word getraind.
Een WhatsApp bericht is ook mogelijk. Dit is vaak de snelste manier van communiceren.

De betalingen van de lessen gaan via Bank(IDEAL) of automatische incasso’s. deze worden in rekening gebracht alvorens de start van het nieuwe seizoen.

Het is niet altijd mogelijk u te plaatsen met de opgegeven partners. Wij doen ons best zoveel mogelijk naar u wensen de lessen in te delen. Vul daarom het inschrijfformulier zo mogelijk naar geheel in.

Wat u nodig heeft voor lessen is sport kleding en tennisschoenen. Het beste schoeisel voor onze banen zijn gravel schoenen. Het is niet verstandig om een racket aan te schaffen voor de lessen, als u deze nog niet heeft. Wij beschikken over test rackets waarmee u de eerste paar lessen mee kan spelen. Naar aanleiding van die rackets kunt u zelf een racket kopen in de winkel of bij ons u aankopen doen daar bent u vrij in. Wij vinden het belangrijk dat u het racket kiest wat bij u past.