LESSEN

Of je nu beginner bent of (ver)gevorderd: wij sluiten de lessen aan op jouw niveau en gaan aan de slag om jouw doelen te bereiken.

Je kunt kiezen uit:

Privélessen – 1 op 1 met de trainer, 45 minuten

Duolessen – 2 personen 1 trainer, 45 of 60 minuten

Groepslessen – in groepen van 4 tot maximaal 8 personen, 60 minuten

De all weather banen van A.L.T.C. de Algemene maken het mogelijk om jaarrond te kunnen tennissen, tenzij de weersomstandigheden dit niet toelaten.

Gelijk inschrijven? Klik hier voor meer info.

DRILL WEEK

In de Drill Week wordt je vier dagen lang met maximaal 4 personen, elke dag op een andere tennisslag gedrild. Je krijgt feedback en tips&tricks die je gelijk kunt toepassen. Lekker actief, leuk en leerzaam.

Jouw Drill Week ziet er ongeveer zo uit:

  • Maandag – Forehand
  • Dinsdag – Backhand
  • Woensdag – Service
  • Donderdag – Volley en Smash

Lijkt dit je helemaal geweldig om te doen? Houd dan deze website en de nieuwsbrief van A.L.T.C. de Algemene in de gaten voor de aankondiging van een nieuwe Drill Week.

TENNISCLINICS

Altijd al eens willen tennissen met je collega’s, vrienden, familie? Dat kan! Of het nou een werkuitje, verjaardagscadeau of familieweekend betreft: wij zorgen voor een geweldige tenniservaring. Met, indien gewenst, een hapje en drankje na afloop.

Een tennisclinic is beschikbaar vanaf 4 personen en duurt minimaal 1,5 uur. Voor meer informatie stuur je een mailtje naar info@coachtennisacademy.nl

TENNIS INTENSIEF WEEK

Een week lang, elke dag intensief trainen op specifieke thema’s: dat is de Tennis Intensief Week.

In een groep van maximaal 8 personen train je op conditie, technieken en slagen. Het doel: door continuïteit vastigheid creëren.

Wil jij hier aan mee doen? Houd dan deze website en de nieuwsbrief van A.L.T.C. de Algemene in de gaten voor de aankondiging. Deze week wordt een paar keer per jaar georganiseerd.