Colin Sal

  • Tennis trainer A & B & C - Licentie
  • Assistant-bondscoach rolstoeltennis
  • Tennis Coach
  • Hoofd Trainer A.L.T.C. De Algemene

WIE IS COLIN?

Het is Colin zijn doel om iedereen op een persoonlijke manier te begeleiden. Dit past hij vooral toe in zijn werk als eigenaar  van Coach Tennis Academy. Colin wil ieders kwaliteiten benutten en mensen, ongeacht leeftijd en niveau, hun beste tennis laten spelen. Plezier en het behouden hiervan speelt hierin een belangrijke rol!

Sinds hij 4 is houdt Colin zich intensief bezig met tennis. Op 13 jarige leeftijd begon Colin met lesgeven onder begeleiding van voormalig trainster Wilma Bosma. En op zijn 16e begon hij met de opleiding Sport & Bewegen in Alkmaar welke hij op zijn 19de afrondde. In de tussentijd haalde hij zijn tennislicentie A bij Ronald van der Horst in Alkmaar en zijn tennis-licentie B bij de KNLTB opleiding te Vleuten de Meern. In de tijd dat hij bij de KNLTB speelde, wist hij zeker dat hij van sport zijn werk zou gaan maken; van passie naar baan!

In 2016 was Colin privé coach van professioneel rolstoeltennisspeelster Michaëla Spaanstra. In 2017 ging hij als jeugd coach mee naar de world team cup rolstoeltennis in Sardinië en in 2018 naar Apeldoorn. Daarnaast is Colin hoofdtrainer bij A.L.T.C. de Algemene in Amsterdam en kun je hem vinden in Almere/Valkenswaard waar hij werkt als assistent-bondscoach (jeugd-)rolstoeltennis.

2019 heeft Colin zich vooral bezig gehouden met de ontwikkeling van de jeugd rolstoel spelers bij de Knltb. en is in maart de opleiding voor C lienctie leraar begonnen. en daarnaast zijn rol als hoofdtrainer van de Algemene werd uit gaan breiden met werkzaamheden.

Colin is nu in het bezit van zijn C licentie en is tevens erkend HBO niveau.

Nick Heemskerk

  • Tennis trainer A & B - Licentie
  • Tennis Coach
  • Trainer A.L.T.C. De Algemene

WIE IS NICK?

Beste tennissers,

Mijn naam is Nick Heemskerk, 29 jaar en alweer 10 jaar aan het genieten van het lesgeven.

Na het behalen van mijn A-licentie heb ik ervoor gekozen om ook voor mijn B-licentie te gaan en met succes. Door beide licenties met veel energie en passie te volgen en te behalen slaagde ik voor de opleiding Sport & Bewegen (CIOS). Door deze opleiding behaalde ik ook andere licenties zoals fitness coach A en loop en conditietrainer.

Hierna heb ik een redelijk logisch vervolg gemaakt door de opleiding Sport Management & Ondernemen te gaan volgen en deze heb ik in 2016 afgerond.
Ik beschrijf mezelf als een enthousiaste trainer vol passie voor de sport die probeert door middel van kleine aanpassingen het hoogst haalbare uit een speler te halen.