Colin Sal

  • Tennis trainer A & B
  • Assistant-bondscoach rolstoeltennis
  • Tennis Coach
  • Hoofd Trainer A.L.T.C. De Algemene

WIE IS COLIN?

Het is Colin zijn doel om iedereen op een persoonlijke manier te begeleiden. Dit past hij vooral toe in zijn werk als eigenaar  van Coach Tennis Academy. Colin wil ieders kwaliteiten benutten en mensen, ongeacht leeftijd en niveau, hun beste tennis laten spelen. Plezier en het behouden hiervan speelt hierin een belangrijke rol!

Sinds hij 4 is houdt Colin zich intensief bezig met tennis. Op 13 jarige leeftijd begon Colin met lesgeven onder begeleiding van voormalig trainster Wilma Bosma. En op zijn 16e begon hij met de opleiding Sport & Bewegen in Alkmaar welke hij op zijn 19de afrondde. In de tussentijd haalde hij zijn tennislicentie A bij Ronald van der Horst in Alkmaar en zijn tennis-licentie B bij de KNLTB opleiding te Vleuten de Meern. In de tijd dat hij bij de KNLTB speelde, wist hij zeker dat hij van sport zijn werk zou gaan maken; van passie naar baan!

In 2016 was Colin privé coach van professioneel rolstoeltennisspeelster Michaëla Spaanstra. In 2017 ging hij als jeugd coach mee naar de world team cup rolstoeltennis in Sardinië en in 2018 naar Apeldoorn. Daarnaast is Colin hoofdtrainer bij A.L.T.C. de Algemene in Amsterdam en kun je hem vinden in Almere/Valkenswaard waar hij werkt als assistent-bondscoach (jeugd-)rolstoeltennis.

Jim Salawanej

  • Tennis trainer A
  • Tennis Coach
  • Trainer A.L.T.C. De Algemene

WIE IS JIM?

Vanaf dat ik me kan herinneren ben ik al met sport bezig; tennis, voetbal, volleybal, basketbal. De liefde voor sport zit in mijn familie; mijn hele familie is liefhebber en mijn vader was ook tennisleraar.

Tennis is een schitterende sport waar van alles in zit, zowel fysiek, tactisch en mentaal. Ik hoop dat ik met mijn kennis en plezier in het spelletje jullie naar een hoger niveau kan brengen. Ook is er bij mij altijd ruimte voor persoonlijke wensen, want iedereen heeft toch weer net een andere techniek en wil op een andere manier zijn of haar doel bereiken, dat vind ik ook het mooie van het tennis en wil daar graag bij helpen.

Tot ziens op de tennisbaan bij de Algemene!